jueves, 26 de julio de 2012

hate yourself?

T'odies a tu mateixa?
Bé, tu no t'hauries de sentir així. Aposto a que hi ha mil noies a les que voldries assemblar-te, noies a les quals et voldries assemblar, que porten roba que tu també voldries tenir. Enfi, deixa't de preocupar per aquestes coses. Tu ets més preciosa del que saps. Probablement no em creuras, però et prometo que trobaràs a algu que li agradis tal com ets. La teva roba ja es magnifica. Mira't al mirall i fes-te fotos, camina i córre, mostra la teva bonica cara. Dona't temps per veure com de fantàstics són els teus amics i passa temps amb ells.
Cor partit? 
Escolta música depressiva i plora. Plora tant com per poder omplir un fons buit on tu poder nadar i quan hagis acabat de plorar, tornaràs a ser feliç una altre, promès.
Ves al cole amb un somriure gegant. Somriu als desconeguts. Podries fer-los sentir bé en un dia trist encara que no et coneguin. Escolta música amb el volum a tope i canta amb totes les teves forces. Menja el que et vingui de gust, menja molt d'això i et prometo que l'endemà seguiràs preciosa igualment. Viu la vida, no et preocupis sobre el que els altres pensin de tu, fes el que et fagi sentir feliç.
T'estimo maca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario